Čanj

Čanj je malo turističko mesto koje se nalazi između Bara i Budve.
Ovo malo izolovano mesto je pravi izbor za porodice sa malom decom ali i za sve ostale željne mirnog i prijatnog odmora. Mesto je udaljeno od velikih saobraćajnica i odlikuju ga toplo more, lepa peščana plaža, parkovi i uređenost. Čanj je od Bara udaljen nekih 12 kilometara.
Mesto je poznato i po kompleksu hotela i vikendica. Čanj se prostire duž izolovane obale koja je duga 1200 metara, koja je prekrivena šljunkom. Ovaj deo obale poznat je kao Biserna obala. Čanj je mesto koje osim izležavanja na lepoj plaži može da ponudi i puno drugih aktivnosti. Grad ima nekoliko sportskih terena i puno restorana, barova i kafića. Svakako, ukoliko Vam dosadi i želite da promenite i posetite neki obližnji grad, možete otići lokalnim autobusom koji polazi nekoliko puta u toku dana.

Čanj  3 ponude

 • Studio-apartmani Lara

  Atraktivno turisticko mesto Čanj, koje se nalazi u uvali izmedu Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, peskovita i zlatasta plaža duga oko 1200m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana. Studio-apartmani “Lara”se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže. Moderno opremljeni studio-apartmani za dve , tri i četiri osobe nalaze se u glavnoj zgradi i anexu A koji ima poseban ulaz. Svi studio apartmani poseduju sopstveno kupatilo, terasu, TV-kablovski program, internet, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletnom opremom. Polupansion, izbor više jela po principu ankete danas za sutra. Gostima hotela je na raspolaganju peščana plaža koja se nalazi na udaljenosti oko 80 m. Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.

  CENOVNIK

 • Studio-apartmani Lara-Lux

  Atraktivno turističko mesto Čanj, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, peskovitai zlatasta plaža duga 1100 m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana. Studio-apartmani “Lara-Lux”se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”). Objekat poseduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu. Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara, gde goste u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i pide, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno osoblje hotela organizuje dečije pozorišne predstave na kojima de deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbedjen je besplatan parking za goste hotela. Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju. Gradska peskovita/šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

  CENOVNIK

 • Studio-apartmani Solaris

  Novi studio-apartmani ”Solaris” se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 400m od plaže. Za goste je obezbedjena besplatna Wi Fi internet konekcija i parking. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno organizuju se dečije pozorišne predstave na kojima će deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Moderno opremljeni studio apatrtmani za dve , tri ili četiri osobe poseduju kupatilo sa tuš kabinom, terasu, TV ( kablovska), Wi-FI internet, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletnom opremom. Plaža je udaljena 300 m od objekta. Na delu plaže, za goste, omogućeno je iznajmljivanje suncobrana sa 2 ležaljke i stočićem (plaća se na recepciji).

  CENOVNIK

Strana 1 od 1