Dobre Vode

Mesto Dobre Vode je od Bara udaljeno nekih 8 kilometara. Ovaj gradić još i nazivaju vazdušnom banjom zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora. Dobre Vode su i najveće turističko mesto u ovom delu crnogorske obale i idealno je za odmor, pogotovo za porodice sa malom decom. Mesto jeste mirnije ali pruža i širok izbor kada je o noćnom provodu reč, pa se može preporučiti i mlađim turistima.
Najatraktivnija plaža je Veliki Pijesak koja zbog čistoće vode i velike količine sumpora spada u plaže I kategorije. Plaža je dugačka nekih 500 metara, a široka 29 metara. Podloga je mešavina peska i šljunka. Plaža je prepoznatljiva po prelepom zalasku sunca i prelepoj boji mora koji se sa nje mogu posmatrati. Opremljena je suncobranima, ležaljkama i tuš kabinama, ali i prodavnicama gde možete kupiti najosnovnije stvari.

Dobre Vode  1 ponude

  • Hotel Lara S

    Plaža Veliki Pijesak od koje su studio – apartmani LARA-S udaljeni oko 130 m je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslasticarne, noćni klubovi kao i mini marketi. Pored slobodnog dela plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilackom službom. Plažu svakodnevno posećuju turisticki brodići kojima se mogu obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva. LARA-S je novoizgradeni objekat, kategorizcije sa 3* po medJunarodnim standardima, poseduje dvokrevetne, trokrevetne, i četvorokrevetne studio-apartmane. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, TV(satelitski program) i većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni komfor i udobnost. Objekat ima sopstvene rezervoare tako da se garantuje stalna prisutnost vode.

    CENOVNIK

Strana 1 od 1